torsdag 23 september 2010

Sändarfest på TKAK

Det började med Kalle som utan omsvep sprang upp för Unforseen Consequences 7b, och stack därmed hål på sitt mål för säsongen(7b på bulder eller rep). Kalle har länge varit apstark men han börjar bli mer och mer teknisk. Det måste vara morgonyogan.

Sen var det Markus tur. Unforseen Consequences. Lika stabilt som ovanstående klättrare. Markus har denna säsongen blivit gruvligt stark och att han inte klättrat hårdare än 7b är helt enkelt därför att han inte försökt.

Tredje man ut var Andreas. Dira Nessesita rök all världens väg. Att Andreas är den som klättrar snyggast av oss(det säger inte mycket men faktum är att han klättrar snyggare än typ... alla) det visste vi redan, men hans svaghet har varit att han är lite led-feg. Denna feghet har dock på senaste tiden varit som bortblåst och han ångar av självforstroende. Detta är en klättrare med överkapacitet för 7b. 7c är snarare rätt grad för mr Static.

Sist ut kom jag. Ecstasy var målet. Målet uppfyllt. Krävdes dock två försök då jag föll på den lilla krimpen från vilken jag klipper ankaret. Retligt. Men nu är den klättrad och med den alla 7b:s på Tkak. Jag spår i mig själv en lysande framtid med 7c nästa säsong.

Och så ytterligare ett repklipp där man ser mer rumpa än någonsin. Dessutom verkar det vara en full dansk med munnen full av rödpölsa och Parkinson som har filmat. men det gör inget för det är så fint klättrat.

1 kommentar:

  1. Härligt att läsa och göttigt klättrat av alla inblandande! Det glädjer en gammal bultare att lederna klättras!
    Filmen är ju ett spontant mästerverk i sann dogma-stil plus att låten var nice!

    //Henke

    SvaraRadera