lördag 26 februari 2011

Jag slutar klättra

Efter en katastrofal vintersäsong så lägger jag av. Nu ska jag göra något annat tills det blir roligt igen.

Eftersom detta är videoblogg, vilket kräver ett klipp även för sådana här självömkande inlägg, så hittade jag åt ett gammalt klipp som passar bra vid självömk.

9 kommentarer:

  1. Så tusan heller! Va inte en sån jävla medgångsklättrare. Bara för att du inte varit stark de två senaste passen betyder det inte att du inte kommer att vara hiskeligt stark snart när utesäsongen drar igång. Bra krasch förresten.

    SvaraRadera
  2. Ponera att utesäsongen faktiskt skulle dra igång, (ja jag vet det låter helt science-fiction-otroligt att den någonsin kommer att göra det)och om snön då på något märkligt sätt skulle försvinna, då kanske, men bara kanske, jag får lust att återigen använda mina stålkrimpar och göra ett besök på I-20. men ack det känns långt bort.

    SvaraRadera
  3. Äh, du får ju inte sluta! Jag har tänkt att vi ska klättra massor juh. Vi ska skicka Gealin Kerelin, tälta i Västervik och sådana härliga saker. Snart är du stark igen, du har dessutom haft en väldigt bra period länge så du borde inte vara så förvånad att det planar ut lite ibland. :) Du kommer vara skitstark snart!

    SvaraRadera
  4. Tänker det samma.

    Låter som en kombination av vintermörker och platå-ångest :)

    Men lugn, snart är det vår igen!

    /Linus

    SvaraRadera
  5. Nej nej, Hampus! Detta låter inge bra. Det ska bli en kanonvår här nu. Kom bort till träningshallen så ska jag smitta av mig av pepp!!

    Ebbe

    SvaraRadera
  6. Ja om inte min olust har släppt till sommaren då blir det riktigt otäckt. Vi ska ju precis som du(simon) säger krossa Karelin och njuta av v-vik.

    Jo nu när solen är på g så känner jag en viss lättnad men jag litar inte på dess(solens alltså) beständighet. tills dess så har jag slutat(för då slipper jag träna. skönt).

    / 7C till sommarn

    SvaraRadera
  7. Kan ju inte alltid gå bra. eller? Om du tröttnat på vanlig klättring kan du få låna ett par yxor av mig! Slappna av det vänder!

    SvaraRadera
  8. Du vet lika bra som alla vi andra att det vänder snygging. ur melankoli kommer kreativitet o inspiration ju!
    /Zeta

    SvaraRadera
  9. Ta ett flyg till fontan! du kan bo billigt i var gite fran 26mars-15 april! jag lovar att du kommer tycka att det är kul! Vill du komma tidigare sa far du bo med mig i bussen. Vi ska dricka vin, njuta av solen och titta pa starka klättrare, sen kanske man kan ta i och försöka klättra nat boulder, men det viktiga är att ha kul!

    /Anders

    (Maila mig pa Anders.bjorken@gmail.com om du är sugen)

    SvaraRadera