tisdag 16 februari 2010

Säsongspremiär

Då var det äntligen dags. Har krupit i kroppen bra länge nu och plasten på iksu känns urbotligt trist. Men räddningen kom i en helt ledig dag för hela läkarprogramet, en såkallad studentsportardag. det mottages vänligen. Johan och jag skidade in till Skravel 2.

Johan som har sett otroligt vass ut hela säsongen krossade Blitskrieg på bara några försök. Snyggt! Vi höll oss vid det blocket hela dagen och repeterade den fina Blitskrieg för att den ska sitta fint när vi klurat ut hur vi ska ta upp för Björnkram. Vi är i starkt beho av beta då vi mest stod och kliade oss i huvudet. Nåja det var en mycket trevlig utedag och en god start på säsongen.

4 kommentarer:

  1. Starta i startgreppen (skall ut och förbättra prickarna). Sätt vf hälkrok vid vh. Slappa med vh 1,2 eller 3 gånger till grepp länst ut på näsan. Sätt hf tåkrok runt högerkanten nedan hh. Gå med högerhand till spetsen på näsan. Du är nu approximativt vid starten på Blitzkrieg.

    SvaraRadera
  2. Åh vad härlgit att få komma ut. Här har vi fått snökaos så spårvagnarna kör omkull nästan. Jag har fått tips på extra fina 7b leder här nu så det blir extra fint när du kommer hit sen. Mycket bra. Pratade med en Kirunabo igår som hade kört deep snow solo en vinter, det kan bli nästa grej.

    SvaraRadera
  3. Kan tänka mig att haka på ut och ge live beta nån gång det passar.

    /Henke

    SvaraRadera
  4. wow! Livebeta är något jag mer än gärna tar emot. hör av dig om du är sugen på att åka ut..

    SvaraRadera